EvenementDatumPlaatsLocatie
Dag van de amateurkunst10 september van 15:20 tot 16:00AmersfoortOnze Lieve Vrouwe Toren.
Amersfoortse grachtenRondvaart door de grachten van Amersfoort17 september tussen 11:15 en 12:30 uurAmersfoort
Concert24 septemberHooglanderveenDe Dissel
SAVE THE DATE CONCERT ANIMATO EN POPKOOR ALL 4 FUN

Beste dorpsgenoten!

Op 24 september 2016 geeft Animato een concert.. en niet zomaar één! Animato werkt tijdens het concert namelijk samen met een heus popkoor.
Dit popkoor heet All 4 Fun, komt uit Veenendaal, heeft een divers repertoire en zong zelfs al eens voor de koninklijke familie! Animato repeteert al maanden op een over het algemeen ‘poppy’ repertoire met onder andere muziek van Anouk, uit de eighties en musicals.
Dit concert mag u als inwoner van Hooglanderveen (en omstreken) uiteraard niet missen! Zet daarom met grote letters ‘CONCERT ANIMATO’ in uw agenda bij de datum 24 september 2016, 20.15 uur in de Dissel (uiteraard in Hooglanderveen).
Kaarten zijn voor slechts € 7,50 per stuk te bestellen via het volgende e-mailadres: concertanimato@gmail.com.
Nadere informatie over het concert volgt via onder andere Facebook, de website van Animato en andere media!
We hopen dat u komt!

Een muzikale groet van Animato

 

Ondanks het minder fraaie weer mocht dit de pret van het concert, dat Animato tijdens de dorpsdag 2016 brunch gaf, niet drukken.
Als een goed gesmeerde machine speelde Animato het ene na het andere moderne nummer van onder andere Anouk en Michael Jackson.
Na het optreden van Animato was het de beurt aan de Twirls, die na 14 jaar, onder leiding van Marijke, hun laatste optreden vertoonden.
Het was een geslaagd optreden meiden. Bedankt.

Tijdens de jaarlijkse ledenvergadering van dinsdag 31 mei 2016 van Showband Animato zijn er een aantal zeer bijzondere mensen in het zonnetje gezet!
Van Sjaak Kok werd zijn 40 jarig jubileum gevierd en uiteraard hopen we nog vele jaren van hem te kunnen genieten, want hij is nog lang niet uitgespeeld.
Ook Cor Hissink was 40 jaar lid. Cor beëindigt tevens zijn muzikale carriere bij Animato.
Marijke Gooch werd ook in de bloemetjes gezet; al 45 jaar heeft zij met veel plezier leiding gegeven aan de miniretten en twirls.
Beiden werden bedankt voor hun jarenlange inzet en we hopen ze zeker nog vaak tegen te komen.

Met het afscheid van Marijke komt er ook een eind aan het twirl-tijdperk.
De twirls van nu zijn op een leeftijd gekomen dat zij elders gaan studeren etc en het is niet meer mogelijk voor deze groep om wekelijks te blijven oefenen met elkaar.
Dit heeft de groep doen besluiten om te gaan stoppen. Op zaterdag 25 juni geven zij hun laatste optreden tijdens de brunch van de dorpsdag.
Animato wil natuurlijk deze dames ontzettend bedanken voor al hun jaren inzet en wenst ze allen veel geluk in de toekomst.
Gelukkig kunnen we melden dat de miniretten wel zullen blijven bestaan.
Momenteel zijn er twee kandidaten die bij Animato hebben aangegeven de groep miniretten les te willen gaan geven.
Dus kunt u in de toekomst toch nog blijven genieten van optredens van Animato met miniretten

Ook een concert in Dickens stijl?